Grupper

Små som stora Grupper är hjärtligt välkomna till vandrarhemmet !

Hos oss finns möjligheten att hyra hela vandrarhemmet såväl som mindre antal rum. Hyr hela huset erbjuder möjligheten att hyra hela Vandrarhemmet  för ex. släktträffar, bröllop, födelsedagsfester och konferenser. Ett förnämligt kök finns till förfogande liksom inkvartering så att alla har nära “hem”. Mer information om detta finns du under rubriken Hyr hela huset.

En grupp ska bestå av minst 10 personer för att få gruppmedlemspris. Alla, såväl barn som ungdomar betalar vuxenmedlemspris. Gruppen måste ha minst en ansvarig ledare som ska ha fyllt 18 år. Ledaren övernattar med gruppen och ansvarar för den under vistelsen på vandrarhemmet.

Grundpriset förutsätter visst engagemang från gästen.
Gästerna får stort förtroende av oss att fritt få förfoga över de resurser som vi erbjuder samtidigt som vi förväntar oss att du som gäst känner ditt ansvar för detta. Grundprincipen är att gästerna själva städar sina rum och att det görs på ett sätt så att nästa gäst som hyr rummet upplever att det är ett fräscht rum dom flyttar in i. Vi kontrollerar alla rum efter utcheckning. Det går även utmärkt att köpa städtjänsten av oss för de som vill slippa.

Gästerna har med egna sängkläder och frotté. Om så önskas kan detta hyras av oss. Vi accepterar fräscha sovsäckar förutsatt att underlakan och kuddfodral använd.

Nedanstående gäller om värden inte meddelar andra villkor. Anmälningsavgift (en natts logi för hela gruppen) betalas inom tio dagar efter bokningen. Beställningen är preliminär tills anmälningsavgiften är betald. Slutbetalning sker senast vid ankomst om inget annat överenskommits.

En grupp ska bestå av minst 10 personer för att få gruppmedlemspris. Alla, såväl barn som ungdomar betalar vuxenmedlemspris. Gruppen måste ha minst en ansvarig ledare som ska ha fyllt 18 år. Ledaren övernattar med gruppen och ansvarar för den under vistelsen på vandrarhemmet. För grupper som vill bo på vandrarhemmen är det lämpligt att skaffa ett gruppkort. Kortet kostar 500:–. Det ger alla deltagare STFs medlemsrabatt, 50:–/natt. Gruppkortet gäller kalenderår. Kortet gäller inte på fjällanläggningarna. Gruppkort kan köpas på vandrarhemmet. Vi hjälper er att ordna de aktiviteter ni allra helst vill uppleva. Det kan handla om att få lära sig mer om heliga Birgitta eller vad det innebär att vara Pilgrim. Vill ni ha en naturupplevelse på Omberg eller vid Tåkern så har vi har kontakter med kunniga guider.

Villkor

För att ta del av vilka villkor som gäller för gruppbokning hänvisar vi dig till sidan Villkor.