Hyr hela huset

Vadstena Vandrarhem- Valdemars hus är ett utmärkt val om ni är ett gäng som vill träffas för att verkligen kunna umgås eller kanske ni skall jobba och inte vill bli störda av andra gäster. Det som gör Valdemars hus så passande är bl.a. den charmiga trädgården som passar bra för utomhusaktiviteter, ett stort och välutrustat kök som står till förfogande, 17 rum med totalt 55 bäddar. Vi har även n fin matsal med plats för ca. 45 personer.

Ni som vill ha hjälp med att få måltiderna ”fixade” – det är inget problem, vi hjälper er gärna med alla kontakterna.

När ni väl är i Vadstena så måste ni passa på och uppleva den charmiga innerstaden, Vadstena Slott och Klosterområdet. Knyppelmuseet och Leksaksmuseet är också värda ett besök. Det finns massor att uppleva……. vi hjälper er gärna att boka.

Vill ni aktivera er mera fysiskt så har vi alla möjligheter att se till så att ni t.ex. kan få skärmflyga – visste ni att Vadstena är på väg att bli centrat för skärmflygning i mellersta Sverige.

Detta ingår
Beroende på vad du skall ha för arrangemang kan du välja på att endast hyra huvudbyggnaden som innehller ca. 45 bäddar fördelade på 16 rum kök, matsal och TV rum samt den stora trädgården. Du kan även hyra gårdshus som också inrymmer de moderna handikappsanpassade rummen. När du Hyr Hela Huset ingår i princip alla de inventarier som finns tillgängliga i resp. byggnad såsom glas, porslin, bestick etc. Hyr du även konferensdelen så ingår den utrustning som är monterad där.

Villkor

  • Möjligheten att Hyra Hela Huset erbjuder vi under perioden Oktober t.o.m. April.
  • Den kortaste period som gäller för att Hyra Hela Huset är två dygn.
  • Avbeställningsregler och betalningsvillkor är samma som för grupper.

Priser
Priset är beroende på om du vill hyra endast huvudbyggnaden eller även vill hyra konferensbyggnaden. Det är också beroende av vilka tjänster du vill köpa av oss.
Grundpriset utgår ifrån ordinärt vandrarhemsboende där gästerna har med sig sängkläder och själva ansvarar för städningen.

Välkommen att kontakta oss om ni vill veta mer om möjligheten att hyra hela huset!